Spelvormige clinic kaatsen en bezoek aan het Keatsmuseum

Kaatsfan.nl organiseerde woensdag 29 mei 2019 in Franeker met maar liefst 200 kinderen een leuke spelvormige clinic kaatsen met daarna een bezoek aan het keatsmuseum.
Dit alles met medewerking van de fam Wetterauw fair play cup. Een afstudeerproject van Gerben Kuiphof CIOS.
Een prachtige happening. Een en ander in nauwe samenwerking met de voorzitter Bram Bonnema en een bestuurslid Theo Kuiper van het keatsmuseum.

Reactie Theo Kuiper: minder werken is meer tijd voor vrijwilligerswerk. Ongeveer 200 basisschoolleerlingen op bezoek gehad in het keatsmuseum. Eigenlijk wel benieuwd wat nu de meeste indruk heeft gemaakt ..... de sportschoenen van Chris Wassenaar met maat 54 of misschien toch de jutezak vol medailles van Piet Jetze Faber.