PC kaartverkoop en kaarten Heedaar! te koop in Kaatsmuseum

keatsmuseum, drukte pc
De loting voor de 165e PC vindt op maandagavond 30 juli plaats op it Sjûkelân in Franeker en deze keer niet, zoals gebruikelijk, in De Koornbeurs in Franeker.
Op die avond vindt de aftrap van de Kaatsweek plaats, welke de titel HEEDAAR! draagt. HEEDAAR! wordt gehouden in het kader van Leeuwarden/Fryslân 2018. De opening is een programma met muziek, dans en cabaret. De loting voor de PC is in het programma verweven.

Het evenement is de eerste actitiveit in een week, waarin Franeker helemaal in het teken staat van de kaatssport. De PC, op 1 augustus, maakt daar onderdeel vanuit. Gedurende de hele week worden door de stad meerdere internationale wedstrijden georganiseerd, waaronder een Europees kampioenschap. Daarnaast is er een stadswandeling langs plekken, die voor het kaatsen belangrijk zijn of belangrijk zijn geweest. Kaarten voor het programma op maandagavond kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn te koop via de website vanplan.nl en aan de kassa van het Kaatsmuseum tijdens openingsuren. Zie ook artikel in de FC.

Tijdens de komende zaterdagen is er gelegenheid om PC-kaarten te bestellen. Deze kaarten kunnen contant of met pin worden betaald.